AE Consulting Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

969723-2347 är organisationsnummer för verksamheten AE Consulting Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AE Consulting Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Jönköping som är den kommunen som AE Consulting Kommanditbolag finns i.

AE Consulting Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2006-12-01 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för AE Consulting Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

AE Consulting Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för AE Consulting Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med AE Consulting Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 076-8785848 eller genom brev på följande adress:
Åsenv. 5, 553 31, Jönköping

Konsultverksamhet gällande kostnadsbesparingar inom energi och media.

Det finns olika personer som har en koppling med AE Consulting Kommanditbolag och det är Östlund, Nils Oskar Andreas som är född 1986 och har titeln Komplementär, Östlund, Jan Anders som är född 1952 och har titeln Kommanditdelägare,