EBBES Bruk Handelsbolag

Jönköpings län

Information

EBBES Bruk Handelsbolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där EBBES Bruk Handelsbolag finns. I Jönköping så finns det många olika Handelsbolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Handelsbolag. EBBES Bruk Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket EBBES Bruk Handelsbolag har haft sedan 2007-07-30. EBBES Bruk Handelsbolag har funnits sedan och 2007-07-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till EBBES Bruk Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till FAGERÄNGSGATAN 5, 561 35, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0380-77110.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

EBBES Bruk Handelsbolag har idag 969724-0027 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för EBBES Bruk Handelsbolag

Handel med måleriverktyg.

I EBBES Bruk Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fasth, Eva Marita Ingalill som är född 1962 och har titeln Bolagsman, Fasth, Karl Mikael Peter som är född 1963 och har titeln Bolagsman, .