Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag

Jönköpings län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Jönköping och Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag är att Bolaget är inaktivt.

Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-03-05. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag ska trivas.

I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Handel med begagnade fordon, lastpallar, pallkragar, skrot och metall, värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag inte är momsregistrerat.

Idag är Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3858096.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag är Hagvall, Jonas Peter som är född 1964 och har titeln Komplementär, Arneson, Rolf Dennis Jonas som är född 1974 och har titeln Kommanditdelägare, .

Handel & Transport i Jönköping Kommanditbolag har 969725-3368 som sitt organisationsnummer.