Handelsbolag Matlinik

Jönköpings län

Information

969727-1410 är organisationsnummer för verksamheten Handelsbolag Matlinik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Handelsbolag Matlinik är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som Handelsbolag Matlinik finns i.

Handelsbolag Matlinik har varit registrerat sedan 2007-05-18 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Handelsbolag Matlinik så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Handelsbolag Matlinik är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Handelsbolag Matlinik är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Handelsbolag Matlinik så kan ni göra det på telefon genom 036-122273 eller genom brev på följande adress:
Borgmästargränd 5, 553 20, Jönköping

Försäljning av kläder.

Det finns olika personer som har en koppling med Handelsbolag Matlinik och det är Blennborn, Eric Mathias som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Blennborn, Linus Fredrik som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Fong, Jonny Niklas som är född 1986 och har titeln Bolagsman,