viva la dahl Handelsbolag

Jönköpings län

Information

969727-9827 är organisationsnummer för verksamheten viva la dahl Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som viva la dahl Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Jönköping som är den kommunen som viva la dahl Handelsbolag finns i.

viva la dahl Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-06-21 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för viva la dahl Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

viva la dahl Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för viva la dahl Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med viva la dahl Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 073-6288248 eller genom brev på följande adress:
Bellmansg. 3B, 553 36, Jönköping

Tobak, spel, kioskförsäljning och servering.

Det finns olika personer som har en koppling med viva la dahl Handelsbolag och det är Dahl, Dennis Ove Sixten som är född 1986 och har titeln Bolagsman, Dahl, Robert Kjell Åke som är född 1986 och har titeln Bolagsman,