Firma Proconia Automation

Jönköpings län

Information

Konsult-, uthyrnings-, foto-, heminrednings-, konst- och utemiljöv-, inkasso-, utbildnings-, förvaltnings-, juridisk-, fastighets-, foto-, kostprodukts-, metall-, ädelmetalls- och värdepappersverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Verksamheten avseende fordon för färd på land, vatten och i luften samt data och elektronik inom automatiseringsbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Firma Proconia Automation vars bolagstyp är Enskild firma.

I Jönköping så är Firma Proconia Automation ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 2001-11-20 så skapades Firma Proconia Automation och bolaget är har ej F-skattsedel.

260603-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Firma Proconia Automation och det finns många bolag som är i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Firma Proconia Automation så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Firma Proconia Automation är Albertsson, Anna-Lisa som är född 1926 och har titeln Innehavare av enskild firma, .