B G:s Eneslöjd

Jönköpings län

Information

380210-XXXX är organisationsnummer för företaget B G:s Eneslöjd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som B G:s Eneslöjd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som B G:s Eneslöjd finns i.

B G:s Eneslöjd har varit registrerat sedan 1984-01-02 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för B G:s Eneslöjd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

B G:s Eneslöjd är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för B G:s Eneslöjd är följande:

Vill ni komma i kontakt med B G:s Eneslöjd så kan ni göra det på telefon genom 036-75010 eller genom brev på följande adress:

Tillverkning och försäljning av eneslöjd och annan träslöjd.

Det finns olika personer som har en koppling med B G:s Eneslöjd och det är Gustafsson, Bo Astor Tage som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,