Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik

Jönköpings län

Information

Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik är ett bolag som finns i Jönköping. I Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik finns det lite olika personer som är förknippade och det är Holke, Swen-Gunnar som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik på telefon 036-73034.

Utveckling och modelltillverkning av elektronik och finmekanik.

Idag är Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik av bolagstypen Enskild firma.

Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-08-15 och Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-08-15.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik så är det följande:

Ingenjörsfirma Nordisk Modellteknik, Nomo-Teknik har 380317-XXXX som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.