City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist

Jönköpings län

Information

420418-XXXX är organisationsnummer för företaget City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist finns i.

City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist har varit registrerat sedan 1992-11-11 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist är följande:

Vill ni komma i kontakt med City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Skomakeri och nyckelservice, försäljning av present- och reklamartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med City Skomakeri & Nycklar, Reinhold Ringkvist och det är Ringkvist, Stig Reinhold Oliver som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,