Konsult ESSÅ

Jönköpings län

Information

420710-XXXX är organisationsnummer för företaget Konsult ESSÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Konsult ESSÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Konsult ESSÅ finns i.

Konsult ESSÅ har varit registrerat sedan 2003-10-15 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-10-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Konsult ESSÅ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-10-02.

Konsult ESSÅ är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Konsult ESSÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med Konsult ESSÅ så kan ni göra det på telefon genom 070-8719210 eller genom brev på följande adress:

Bedriva konsultverksamhet inom styr- och regler inom byggnadsautomation.

Det finns olika personer som har en koppling med Konsult ESSÅ och det är Pettersson, Stig Åke som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,