Redovisningsservice Berit Claesson

Jönköpings län

Information

460401-XXXX är organisationsnummer för bolaget Redovisningsservice Berit Claesson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Redovisningsservice Berit Claesson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Redovisningsservice Berit Claesson finns i.

Redovisningsservice Berit Claesson har varit registrerat sedan 2006-02-09 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Redovisningsservice Berit Claesson så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-03-02.

Redovisningsservice Berit Claesson är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Redovisningsservice Berit Claesson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Redovisningsservice Berit Claesson så kan ni göra det på telefon genom 070-8574612 eller genom brev på följande adress:

Redovisning, bokslut och deklarationer. Marknadsföring och grafisk design.

Det finns olika personer som har en koppling med Redovisningsservice Berit Claesson och det är Claesson, Berit Margareta som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma,