Armec Industriservice

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Armec Industriservice är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Armec Industriservice är ett av dem. Statusen för Armec Industriservice är att Bolaget är aktivt.

Armec Industriservice är ett Enskild firma och skapades 1988-09-22. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Armec Industriservice ska trivas.

Armec Industriservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Reparation och underhållsarbeten inom tyngre industri samt konsultuppdrag i form av konstruktion och projektledning.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Armec Industriservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Armec Industriservice och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Armec Industriservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-65329.

.

De som är på något sätt har med Armec Industriservice är Elvebakk, Arild Örnulf som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Armec Industriservice har 460717-XXXX som sitt organisationsnummer.