Isacson Competence Networks

Jönköpings län

Information

470226-XXXX är organisationsnummer för företaget Isacson Competence Networks. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Isacson Competence Networks är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Isacson Competence Networks finns i.

Isacson Competence Networks har varit registrerat sedan 2007-01-24 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-12-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Isacson Competence Networks så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-12-23.

Isacson Competence Networks är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Isacson Competence Networks är följande:

Vill ni komma i kontakt med Isacson Competence Networks så kan ni göra det på telefon genom 070-6667019 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet med inriktning på utvecklingsprojekt och affärsverksamhet nationellt och internationellt. Projektverksamheten ska omfatta medverkan och ledning av projekt avseende t ex landsbygdsutveckling, vidareutbildning olika andra aktiviteter relaterade till EU:s strukturfonder bl a. Seminarieverksamhet, studieresor. Journalistisk verksamhet omfattas också av verksamheten.

Det finns olika personer som har en koppling med Isacson Competence Networks och det är Isacson, Bengt Olof Axel som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,