KIM - Konsult i Marknadsföring

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och KIM - Konsult i Marknadsföring är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och KIM - Konsult i Marknadsföring är ett av dem. Statusen för KIM - Konsult i Marknadsföring är att Bolaget är aktivt.

KIM - Konsult i Marknadsföring är ett Enskild firma och skapades 1996-02-09. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som KIM - Konsult i Marknadsföring ska trivas.

KIM - Konsult i Marknadsföring är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsult i marknadsföring.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KIM - Konsult i Marknadsföring är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är KIM - Konsult i Marknadsföring och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med KIM - Konsult i Marknadsföring så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-141374.

.

De som är på något sätt har med KIM - Konsult i Marknadsföring är Janeblad, Margareta Marianne som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KIM - Konsult i Marknadsföring har 490208-XXXX som sitt organisationsnummer.