Myntbörsen Jönköpings Mynthandel

Jönköpings län

Information

Myntbörsen Jönköpings Mynthandel är en verksamhet som finns i Jönköping. I Myntbörsen Jönköpings Mynthandel finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stenhammar, Sven-Olof Lennart som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Myntbörsen Jönköpings Mynthandel så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Myntbörsen Jönköpings Mynthandel på telefon 036-143417.

Företaget skall bedriva handel med mynt och övriga numismatiska objekt samt an dra samlarföremål. Värdering, rådgivning, förmedling, kommissionshandel.

Idag är Myntbörsen Jönköpings Mynthandel av bolagstypen Enskild firma.

Myntbörsen Jönköpings Mynthandel är ett av många verksamheter som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Myntbörsen Jönköpings Mynthandel innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-01-13 och Myntbörsen Jönköpings Mynthandel är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-01-13.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Myntbörsen Jönköpings Mynthandel så är det följande:

Myntbörsen Jönköpings Mynthandel har 491109-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.