Bokföringskonsult M Bogdanoff

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Bokföringskonsult M Bogdanoff är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Bokföringskonsult M Bogdanoff är ett av dem. Statusen för Bokföringskonsult M Bogdanoff är att Bolaget är aktivt.

Bokföringskonsult M Bogdanoff är ett Enskild firma och skapades 1996-01-24. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bokföringskonsult M Bogdanoff ska trivas.

Bokföringskonsult M Bogdanoff är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bokföring. Personlig assistans.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bokföringskonsult M Bogdanoff är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Bokföringskonsult M Bogdanoff och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Bokföringskonsult M Bogdanoff så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-69191.

.

De som är på något sätt har med Bokföringskonsult M Bogdanoff är Bogdanoff, Inger Greta Marita som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Bokföringskonsult M Bogdanoff har 501022-XXXX som sitt organisationsnummer.