Calingua Översättningar

Jönköpings län

Information

501023-XXXX är organisationsnummer för bolaget Calingua Översättningar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Calingua Översättningar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Calingua Översättningar finns i.

Calingua Översättningar har varit registrerat sedan 1995-08-17 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Calingua Översättningar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Calingua Översättningar är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Calingua Översättningar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Calingua Översättningar så kan ni göra det på telefon genom 036-371137 eller genom brev på följande adress:

Översättning av facklitteratur och diverse kommersiella texter.

Det finns olika personer som har en koppling med Calingua Översättningar och det är Kallin, Sten Arvid Wilhelm som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,