ACD-Dans

Jönköpings län

Information

510304-XXXX är organisationsnummer för verksamheten ACD-Dans. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ACD-Dans är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som ACD-Dans finns i.

ACD-Dans har varit registrerat sedan 1987-11-23 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för ACD-Dans så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

ACD-Dans är och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är .

Firmatecknare för ACD-Dans är följande:

Vill ni komma i kontakt med ACD-Dans så kan ni göra det på telefon genom 036-129197 eller genom brev på följande adress:

Dansundervisning.

Det finns olika personer som har en koppling med ACD-Dans och det är Djup, Anders Christer som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,