Kenth Andersson Produktion

Jönköpings län

Information

510616-XXXX är organisationsnummer för företaget Kenth Andersson Produktion. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kenth Andersson Produktion är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Kenth Andersson Produktion finns i.

Kenth Andersson Produktion har varit registrerat sedan 1990-03-19 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kenth Andersson Produktion så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Kenth Andersson Produktion är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Kenth Andersson Produktion är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kenth Andersson Produktion så kan ni göra det på telefon genom 036-126980 eller genom brev på följande adress:

Musik och bildproduktion, konsultverksamhet samt förmedling och försäljning av musik och bildtillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Kenth Andersson Produktion och det är Andersson, Kenth Malte Georg som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,