KA's optik tillbehör

Jönköpings län

Information

511107-XXXX är organisationsnummer för bolaget KA's optik tillbehör. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KA's optik tillbehör är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som KA's optik tillbehör finns i.

KA's optik tillbehör har varit registrerat sedan 2007-03-12 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-05-24 vill man istället veta hur det står till med momsen för KA's optik tillbehör så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-24.

KA's optik tillbehör är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för KA's optik tillbehör är följande:

Vill ni komma i kontakt med KA's optik tillbehör så kan ni göra det på telefon genom 036-371566 eller genom brev på följande adress:

Handel med optik tillbehör både till detaljhandel och egen försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med KA's optik tillbehör och det är Karlsson, Kjell-Arne som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,