Electronic Care i Forserum

Jönköpings län

Information

520120-XXXX är organisationsnummer för företaget Electronic Care i Forserum. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Electronic Care i Forserum är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Electronic Care i Forserum finns i.

Electronic Care i Forserum har varit registrerat sedan 1999-12-28 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Electronic Care i Forserum så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-27.

Electronic Care i Forserum är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Electronic Care i Forserum är följande:

Vill ni komma i kontakt med Electronic Care i Forserum så kan ni göra det på telefon genom 036-393696 eller genom brev på följande adress:

Köp och försäljning datorer, service inom verkstadsindustrin.

Det finns olika personer som har en koppling med Electronic Care i Forserum och det är Pellikaan, Antonius Marie som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,