F & B Food and Beverage Consulting

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och F & B Food and Beverage Consulting är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och F & B Food and Beverage Consulting är ett av dem. Statusen för F & B Food and Beverage Consulting är att Bolaget är aktivt.

F & B Food and Beverage Consulting är ett Enskild firma och skapades 1998-09-01. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som F & B Food and Beverage Consulting ska trivas.

F & B Food and Beverage Consulting är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom mat och dryck.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F & B Food and Beverage Consulting är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är F & B Food and Beverage Consulting och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med F & B Food and Beverage Consulting så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-152507.

.

De som är på något sätt har med F & B Food and Beverage Consulting är Oskarsson, Lars Göran Folke som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

F & B Food and Beverage Consulting har 520908-XXXX som sitt organisationsnummer.