Press & Reklambilder, Lennarth Ström

Jönköpings län

Information

530614-XXXX är organisationsnummer för bolaget Press & Reklambilder, Lennarth Ström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Press & Reklambilder, Lennarth Ström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Press & Reklambilder, Lennarth Ström finns i.

Press & Reklambilder, Lennarth Ström har varit registrerat sedan 1977-03-09 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Press & Reklambilder, Lennarth Ström så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Press & Reklambilder, Lennarth Ström är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Press & Reklambilder, Lennarth Ström är följande:

Vill ni komma i kontakt med Press & Reklambilder, Lennarth Ström så kan ni göra det på telefon genom 036-64902 eller genom brev på följande adress:

Press- och reklamfotografering

Det finns olika personer som har en koppling med Press & Reklambilder, Lennarth Ström och det är Ström, Lars Lennart Ingemar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,