G-M/S Produkter

Jönköpings län

Information

550803-XXXX är organisationsnummer för företaget G-M/S Produkter. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G-M/S Produkter är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som G-M/S Produkter finns i.

G-M/S Produkter har varit registrerat sedan 1991-01-03 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för G-M/S Produkter så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

G-M/S Produkter är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för G-M/S Produkter är följande:

Vill ni komma i kontakt med G-M/S Produkter så kan ni göra det på telefon genom 036-187922 eller genom brev på följande adress:

Montage- och maskinservice, handel med trädgårdsmaskiner och tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med G-M/S Produkter och det är Gustafsson, Samuel Gunnar som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,