Pers värme & kyla

Jönköpings län

Information

550807-XXXX är organisationsnummer för bolaget Pers värme & kyla. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Pers värme & kyla är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Jönköping som är den kommunen som Pers värme & kyla finns i.

Pers värme & kyla har varit registrerat sedan 2001-01-20 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-05-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Pers värme & kyla så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-05-19.

Pers värme & kyla är och det finns flera bolag i Jönköping som också är .

Firmatecknare för Pers värme & kyla är följande:

Vill ni komma i kontakt med Pers värme & kyla så kan ni göra det på telefon genom 036-82055 eller genom brev på följande adress:

Firman skall utföra installationer och service av oljepannor och övriga pannor, utföra sanitetsarbeten och ventilationsarbeten, handel med varor inom VVS-branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Pers värme & kyla och det är Persson, Per Arne Holger som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,