Marman Medicin Service

Jönköpings län

Information

Enskild firma finns det flera av i Jönköping och Marman Medicin Service är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många bolag där och Marman Medicin Service är ett av dem. Statusen för Marman Medicin Service är att Bolaget är aktivt.

Marman Medicin Service är ett Enskild firma och skapades 1994-02-08. Det finns flera olika bolag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Marman Medicin Service ska trivas.

Marman Medicin Service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet avseende medicinsk verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Marman Medicin Service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Marman Medicin Service och det finns flera bolag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Marman Medicin Service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-101000.

.

De som är på något sätt har med Marman Medicin Service är Skogar, Bengt Örjan som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Marman Medicin Service har 551006-XXXX som sitt organisationsnummer.