Svenssons i Tenhult Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköpings län så finns Svenssons i Tenhult Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Jönköping här finns det många olika Aktiebolag. Svenssons i Tenhult Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Jönköpings län. Jönköping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Jönköpings län gör att bolag trivs där.

Svenssons i Tenhult Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556033-4111.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 036-390640 alternativt besöka eller skicka post till Svenssons i Tenhult Aktiebolag på följande adress Mjälarydsv. 29, 560 27, Tenhult.

Svenssons i Tenhult Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Svenssons i Tenhult Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Reuthammar, Bengt Robert Agne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . Svensson, Birhte Hanne som är född 1930 och har titeln Suppleant , , . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med byggnadsvaror, färg och blommor samt därmed förenlig verksamhet.