Fastighetsaktiebolaget Brahehus

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och Fastighetsaktiebolaget Brahehus är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och Fastighetsaktiebolaget Brahehus är ett av dem. Statusen för Fastighetsaktiebolaget Brahehus är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsaktiebolaget Brahehus är ett Aktiebolag och skapades 1945-02-23. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som Fastighetsaktiebolaget Brahehus ska trivas.

Fastighetsaktiebolaget Brahehus är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsaktiebolaget Brahehus inte är momsregistrerat.

Idag är Fastighetsaktiebolaget Brahehus Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsaktiebolaget Brahehus så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Fredriksson, Rolf Henrik -Fredriksson, Rolf Yngve -Rosenquist, Anita Elisabet -Rosenquist, Johan Evert.

De som är på något sätt har med Fastighetsaktiebolaget Brahehus är Fredriksson, Rolf Yngve som är född 1949 och har titeln VD, Fredriksson, Rolf Yngve som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenquist, Johan Evert som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rosenquist, Anita Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Rolf Henrik som är född 1980 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln RevisorNilsson, Mats Bengt Anders som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsaktiebolaget Brahehus har 556045-0339 som sitt organisationsnummer.