Jönköpings Bygginvest Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Jönköpings Bygginvest Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Jönköpings Bygginvest Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jönköpings Bygginvest Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Jönköpings Bygginvest Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Jönköpings Bygginvest Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Jönköpings Bygginvest Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kämpev. 31, 553 02, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-173180.

Jönköping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Jönköpings Bygginvest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Jönköpings Bygginvest Aktiebolag har idag 556066-0952 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Jönköpings Bygginvest Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom det företagsekonomiska området samt inköp, förvaltning och försäljning av fastigheter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Jönköpings Bygginvest Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Erlandsson, Hans Fredrik som är född 1957 och har titeln VD, Erlandsson, Hans Fredrik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Anders Börje Gösta som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Ulf Gunnar som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Johnny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Peterson, Lars Eskil som är född 1947 och har titeln RevisorKPMG AB som är född och har titeln Revisor, .