Edströms Maskin Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Edströms Maskin Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Edströms Maskin Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Edströms Maskin Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Jönköpings län.

Sedan 1958-12-02 så har Edströms Maskin Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Edströms Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Edströms Maskin Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till SOLÅSVÄGEN 14, 553 03, Jönköping. Vi ni istället prata med Edströms Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på 036-718020.

Bolaget skall bedriva handel med företrädesvis maskiner och tillbehör för verkstadsindustrin jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson Asplund, Sven Ola Anders som är född 1954 och har titeln VD, Andersson Asplund, Sven Ola Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Hilding, Mats Åke Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson Möller, Bo Carl Gustav som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Ola Johannes som är född 1984 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath Carlheim, René Elisabet M som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,ArbetstagarrepresentantHedlund, Björn som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Asplund, Siv Lena Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Möller, Karin Annelie Maria som är född 1960 och har titeln SuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorHellerstedt, Johan Marcus som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andersson Asplund, Sven Ola Anders -Andersson Möller, Bo Carl Gustav .

Edströms Maskin Aktiebolag har 556067-7352 som sitt organisationsnummer.