Fastighets AB Charaden

Jönköpings län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fastighets AB Charaden vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Fastighets AB Charaden ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1959-09-01 så skapades Fastighets AB Charaden och företaget är har F-skattsedel Fastighets AB Charaden har haft det sedan 1994-01-01.

Fastighets AB Charaden är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-09-08

556069-4399 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Fastighets AB Charaden Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Fastighets AB Charaden så går det att nå dem via telefon på 036-719770 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas av -Nyberg, Mats Olof Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fastighets AB Charaden är Nyberg, Mats Olof som är född 1960 och har titeln VD, Nyberg, Mats Olof som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnerlind, Christer Gunnar Birger som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Ulf Holger Torsten som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Arne Gustaf Peter som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor.