Expert Huskvarna Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Expert Huskvarna Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Expert Huskvarna Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Expert Huskvarna Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Expert Huskvarna Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Expert Huskvarna Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Expert Huskvarna Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Erik Dahlbergsg. 24, 561 32, Huskvarna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 036-130167.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är Expert Huskvarna Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Expert Huskvarna Aktiebolag har idag 556074-2735 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Expert Huskvarna Aktiebolag

Bolaget skall driva handel med foto, radio och hemelektronik samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Expert Huskvarna Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Forsberg, Lars Ingvar Anders som är född 1948 och har titeln VD, Forsberg, Lars Ingvar Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Krantz, Ernst Magnus som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Forsberg, Hanna Isabell Viktoria som är född 1957 och har titeln Suppleant, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.