Axel Johanssons Bil Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556078-7284 är organisationsnummer för bolaget Axel Johanssons Bil Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Axel Johanssons Bil Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Axel Johanssons Bil Aktiebolag finns i.

Axel Johanssons Bil Aktiebolag har varit registrerat sedan 1961-06-07 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Axel Johanssons Bil Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Axel Johanssons Bil Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Axel Johanssons Bil Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Axel Johanssons Bil Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-712855 eller genom brev på följande adress:
Kålgårdsg. 24, 553 23, Jönköping

Bolaget skall driva handels- och verkstadsrörelse inom bil- branschen samt idka handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Axel Johanssons Bil Aktiebolag och det är Junelöv, Hans Ingvar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Junelöv, Lars Ola som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Junelöv, Barbro Mary Christina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Landén, Christina Ingeborg som är född 1963 och har titeln Revisor, Christina Landén Revision AB som är född och har titeln Revisor,