Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Borgmästargränd 5, 553 20, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-124202.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag har idag 556079-0361 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag

Bolaget skall idka bokföring och revisionsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

I Bokföringsbyrån B Tolf Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Tolf, Lars Olof som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Tolf, Bengt Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Söderlund, Saga Yvonne Harriet som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .