Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1961-11-14. Men sedan 1980-01-01 så har Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Grossistg. 9, 553 02, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-181200.

Jönköping arbetar för att bolag som Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva handel med livsmedel samt med maskiner och förnödenheter för livsmedelsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Mårdskog, Mats Tommy Firman tecknas i förening av -Henriksson, Ulla Inga -Mårdskog, Reine Thomas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag och det är följande personer, Mårdskog, Mats Tommy som är född 1948 och har titeln VD, Mårdskog, Mats Tommy som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Ulla Inga som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Mårdskog, Reine Thomas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln Revisor, Engdahl, Rolf Erik som är född 1945 och har titeln Revisorssuppleant.Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mårdskog & Lindkvist Aktiebolag är 556080-6449.