Freham Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall driva konsulterande verksamhet inom mediabranschen och idka fastighetsförvaltning, handel med och förvaltning av värdepapper samt försäljning av konst och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Freham Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Freham Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1963-12-02 så skapades Freham Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Freham Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556090-2206 är organisationsnummret för företaget som finns i Jönköping.

Just nu är Freham Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Freham Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Freham Aktiebolag är Hamrin-Fredriksson, R Christina som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hamrin, Agneta Lovisa Carolina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamrin, Carl Oskar Fredrik som är född 1967 och har titeln Suppleant, Bardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln Revisor, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.