Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Jönköpings län.

Sedan 1964-07-22 så har Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Barnarp Nybygget, 555 92, Jönköping. Vi ni istället prata med Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag så kan ni göra det på 036-66050.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva mekanisk verkstadsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Lind, Stig Ingvar Arvid som är född 1924 och har titeln Ordinarie ledamot, Lind Einarsson, Maj Solveig C som är född 1948 och har titeln Suppleant, Ljungstrand, Elisabeth som är född 1963 och har titeln Revisor, Bringevik, Sivert Anders Ivar som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Barnarps Mekaniska Verkstad Aktiebolag har 556093-4704 som sitt organisationsnummer.