Ljung Annonsbyrå Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Ljung Annonsbyrå Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Ljung Annonsbyrå Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ljung Annonsbyrå Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Ljung Annonsbyrå Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1966-02-16. Men sedan 1980-01-01 så har Ljung Annonsbyrå Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Hallmansv. 17, 554 48, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ljung Annonsbyrå Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-100320.

Jönköping arbetar för att verksamheter som Ljung Annonsbyrå Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ljung Annonsbyrå Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Jönköpings län.

Bolaget skall driva konsulterande verksamhet samt köpa och sälja reklamartiklar och värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ljung Annonsbyrå Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 2 suppleanter..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ljung Annonsbyrå Aktiebolag och det är följande personer, Ljung, Niklas Peter Birger som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ljung, Tomas Birger som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Torvig Birger som är född 1929 och har titeln Suppleant, Häggberg, Maud Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisor, Tegidius, Clas Henrik som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ljung Annonsbyrå Aktiebolag är 556102-5544.