Ekblads Betong Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Ekblads Betong Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Ekblads Betong Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1966-05-17 så har Ekblads Betong Aktiebolag varit registrerat. Idag är Ekblads Betong Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Ekblads Betong Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Ekblads Betong Aktiebolag så kan ni göra det på 036-327792.

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av grus- och betongprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Grönvall, Kaj som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustavsson, Henrik Sven Allan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Kronvall, Johan Bror Rickard som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Scherman, Erik Anders som är född 1944 och har titeln Revisor, Bengtsson, Bengt Orvar Gustav som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Grönvall, Kaj -Gustavsson, Henrik Sven Allan .

Ekblads Betong Aktiebolag har 556104-0113 som sitt organisationsnummer.