ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Jönköping och ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag är ett av dem. Jönköpings län är ett stort län där det finns många företag där och ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1966-12-22. Det finns flera olika företag i Jönköpings län som är ett stort län. Jönköping där företaget finns i jobbar för att företag som ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag ska trivas.

ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Jönköping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva arkitektverksamhet, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 036-341730.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag är Spaak, Carl-Göran Arne som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Spaak, Irene Elisabet som är född 1948 och har titeln Suppleant, Landström Andersson, Hans Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

ATRIO arkitekter Jönköping Aktiebolag har 556107-6117 som sitt organisationsnummer.