Hans Edströms Verktygsindustri Aktiebolag

Jönköpings län

Information

I Jönköping finns det ett Aktiebolag som heter Hans Edströms Verktygsindustri Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Hans Edströms Verktygsindustri Aktiebolag i Jönköpings län. Jönköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1967-11-15 så har Hans Edströms Verktygsindustri Aktiebolag varit registrerat och sedan 1980-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Hans Edströms Verktygsindustri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Jönköping.

Vill man komma i kontakt med Hans Edströms Verktygsindustri Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Förrådsv. 4, 564 31, Bankeryd. Vi ni istället prata med Hans Edströms Verktygsindustri Aktiebolag så kan ni göra det på 036-372620.

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av maskiner och verktyg jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Blomquist, Karin Gudrun som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Britta Layla som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Edström, Layla som är född 1922 och har titeln Ordinarie ledamot, Björndahl, Markus Alexander som är född 1977 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Hans Edströms Verktygsindustri Aktiebolag har 556113-1128 som sitt organisationsnummer.