Aktiebolaget Bremora

Jönköpings län

Information

Aktiebolaget Bremora är ett bolag som finns i Jönköping. I Aktiebolaget Bremora finns det lite olika personer som är förknippade och det är Stener, Bengt Eric som är född 1945 och har titeln VD, Stener, Bengt Eric som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Stener, Eva Margareta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Stener, Sven Erik Axel som är född 1953 och har titeln Suppleant, Antonsson, Kurt Lars Bruno som är född 1954 och har titeln Revisor, Henricsson, Magnus Lars Henrik som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantGLM Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiebolaget Bremora så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiebolaget Bremora på telefon 036-50500.

Bolaget skall driva jordbruksrörelse samt handel med jordbruks- och skogsprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiebolaget Bremora av bolagstypen Aktiebolag.

Aktiebolaget Bremora är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aktiebolaget Bremora innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aktiebolaget Bremora är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiebolaget Bremora så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Stener, Bengt Eric

Aktiebolaget Bremora har 556114-2091 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.