Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kämpev. 26, 553 02, Jönköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 036-306040.

Jönköping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag har idag 556122-5045 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag

Bolaget ska bedriva försäljning, reparation och service av kontorsmaskiner samt försäljning av kontorsvaror.

I Hadar Schmidt Service i Jönköping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Samuelsson, Johan Stefan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Claes Håkan som är född 1965 och har titeln Suppleant, Friberg, Anders Sigvard som är född 1950 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .