Möbelteam Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556124-9326 är organisationsnummer för bolaget Möbelteam Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Möbelteam Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Möbelteam Aktiebolag finns i.

Möbelteam Aktiebolag har varit registrerat sedan 1969-04-02 och det finns flera bolag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Möbelteam Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Möbelteam Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Möbelteam Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Möbelteam Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-316100 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva utveckling och försäljning av möbler samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Möbelteam Aktiebolag och det är Saltin, Lars-Erik Johan som är född 1952 och har titeln Likvidator, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Härelind, Lena Maria Kristina som är född 1950 och har titeln Huvudansvarigrevisor,