Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag är ett av många företag som finns i Jönköping. Det är nämligen den kommunen som Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag finns i och den tillhör även Jönköpings län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag som idag finns i Jönköpings län har varit registrerat sedan 1969-04-24. Men sedan 1991-01-01 så har Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Fabriksg. 8, 553 18, Jönköping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 036-190300.

Jönköping arbetar för att företag som Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Jönköpings län.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och konsulterande verksamhet inom samma fack samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 1 ledamot och 1 suppleant..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag och det är följande personer, Åkerlund, Anna Christina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Claesson, Pär Anders Tomas som är född 1968 och har titeln Revisor, Karlsson, Ulf Holger som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fastighetshantering i Jönköping Aktiebolag är 556125-5331.