Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag

Jönköpings län

Information

Bolaget skall utföra entreprenadarbeten inom maskingrävningsbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Jönköping så är Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Jönköpings län så finns det ännu fler.

Jönköping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Jönköping och i Jönköpings län. Redan 1969-12-16 så skapades Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1970-01-01

556131-6380 är organisationsnummret för bolaget som finns i Jönköping.

Just nu är Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Jönköpings län

Vill ni komma i kontakt med Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 036-136150 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lars Nordströms Entreprenad Aktiebolag är Nordström, Lars Mauritz som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nordström, Peter Harald Mauritz som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderbring, Annika Iris Elisabeth som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Britt Anita Elisabet som är född 1936 och har titeln Suppleant, Lavén, Jan Wilhelm som är född 1950 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Jan Lavèn AB som är född och har titeln Revisor.