BeTre Aktiebolag (Studio B3)

Jönköpings län

Information

BeTre Aktiebolag (Studio B3) hittar ni ett Jönköpings län som inte är som andra län. I Jönköpings län hittar ni Jönköping som är den kommunen där BeTre Aktiebolag (Studio B3) finns. I Jönköping så finns det många olika Aktiebolag och i Jönköpings län så finns det ännu fler Aktiebolag. BeTre Aktiebolag (Studio B3) tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket BeTre Aktiebolag (Studio B3) har haft sedan 1994-01-01. BeTre Aktiebolag (Studio B3) har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BeTre Aktiebolag (Studio B3) så kan ni göra det genom att skicka er post till Barnhusg. 3, 111 23, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-214231.

Jönköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Jönköpings län för att locka till sig fler företag.

Idag är BeTre Aktiebolag (Studio B3) Privat, ej börsnoterat.

BeTre Aktiebolag (Studio B3) har idag 556131-6919 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för BeTre Aktiebolag (Studio B3)

Bolaget skall bedriva uthyrning av utställningslokaler samt utställningsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

I BeTre Aktiebolag (Studio B3) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wadskog, Ingvar Andreas som är född 1937 och har titeln VD, Wadskog, Ingvar Andreas som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Inger Anette som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bäckänger, Lars-Ove som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Celén, Björn Johan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Carl Joakim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamotFransson, Bo Anders som är född 1952 och har titeln Suppleant, Möller, Claes Thomas som är född 1946 och har titeln Suppleant, Carlsson, Per Eric Arne som är född 1950 och har titeln RevisorBardh, Kent Björn Helge som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.