ITAB Shop Concept Jönköping AB

Jönköpings län

Information

ITAB Shop Concept Jönköping AB är ett bolag som finns i Jönköping. I ITAB Shop Concept Jönköping AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nybonn, Stefan Rolfsson som är född 1965 och har titeln Extern VD, Viréhn, Jan-Ola Anders Inge som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Canell, Bengt Kjell Ulf som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustavsson, Mikael Kjell Christer som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Rostedt, Carl Inge Ulf som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Engdahl, Stefan Rolf som är född 1967 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med ITAB Shop Concept Jönköping AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå ITAB Shop Concept Jönköping AB på telefon 036-317300.

Bolaget skall bedriva metallindustri, äga och förvalta lös och fast egendom, bedriva värdepappersförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall som moderbolag i en koncern bedriva verkställande ledning, förvaltning och utföra administrativa tjänster för samtliga i koncernen ingående bolag samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolagen i koncernen skall bedriva tillverkning och försäljning av butiksutrustning samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är ITAB Shop Concept Jönköping AB av bolagstypen Aktiebolag.

ITAB Shop Concept Jönköping AB är ett av många bolag som finns i Jönköpings län och Jönköping arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

ITAB Shop Concept Jönköping AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och ITAB Shop Concept Jönköping AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1974-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för ITAB Shop Concept Jönköping AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Viréhn, Jan-Ola Anders Inge i förening med en av -Gustavsson, Mikael Kjell Christer -Nybonn, Stefan Rolfsson -Rostedt, Carl Inge Ulf Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

ITAB Shop Concept Jönköping AB har 556132-4046 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Jönköpings län.