Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag

Jönköpings län

Information

556132-8823 är organisationsnummer för verksamheten Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag finns i.

Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-02-04 och det finns flera verksamheter i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1970-01-01.

Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 036-363060 eller genom brev på följande adress:
Smörviksv. 9, 562 50, Månsarp

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Månsarps Svets & Maskin Aktiebolag och det är Håkansson, Torsten Ingemar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Håkansson, Niclas Ingemar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Agneta Elisabet som är född 1947 och har titeln Suppleant, Karlsson, Ulf Holger som är född 1950 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,