Mats & Sören Invest AB

Jönköpings län

Information

556136-7375 är organisationsnummer för företaget Mats & Sören Invest AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mats & Sören Invest AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Jönköping som är den kommunen som Mats & Sören Invest AB finns i.

Mats & Sören Invest AB har varit registrerat sedan 1970-06-17 och det finns flera företag i Jönköpings län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mats & Sören Invest AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mats & Sören Invest AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Jönköping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mats & Sören Invest AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Mats & Sören Invest AB så kan ni göra det på telefon genom 036-137899 eller genom brev på följande adress:

Bolaget ska äga och förvalta aktier och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mats & Sören Invest AB och det är Svensson, Mats Karl Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Sven Gustav Sören som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Christel Victoria som är född 1977 och har titeln Suppleant, Svensson, Ulla Rose-Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant, Lilja, Mats Rune Håkan som är född 1953 och har titeln Revisor, Boiardt, Adam Kristian som är född 1974 och har titeln RevisorssuppleantÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,